Nog drie weken tot Australian Open: quarantaine is nu reeds ingezet
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Spelers en speelsters die meedoen aan Australian Open nu al in quarantaine

Nog drie weken tot Australian Open: quarantaine is nu reeds ingezet
Foto: © photonews

Nog enkele weken zijn we verwijderd van de Australian Open, de eerste Grand Slam van het jaar. Zoals aangekondigd gaat dat dit jaar gepaard met een quarantaineperiode voorafgaand aan het toernooi. Deze gaat nu zelfs al in.

Het is nog drie weken tot aan de start van de Australian Open. Zodat spelers en speelsters zich nog op een behoorlijke manier kunnen voorbereiden, moet er ook wat marge genomen worden. Daarom gaat de quarantaineperiode van twee weken nu al in.

Stel het u maar eens voor: wereldtoppers als Novak Djokovic en Rafael Nadal moeten zich de komende weken voor het grootste deel van de dag vooral koest houden op hun hotelkamer. De Tsjechische speelster Barbora Strýcová postte al enkele kiekjes op sociale media van haar eerste quarantainedag.

Door de omstandigheden alleen al belooft het een historische Australian Open te worden. Iedereen zal nu wel winnen dat het zo snel mogelijk kan beginnen. In februari start in Melbourne de zoektocht naar een opvolger voor Novak Djokovic en Sofia Kenin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws