VIDEO: Titelverdedigster Roland Garros barst in tranen uit, (Franse) coach snoeihard voor Franse publiek
Redactie
| 1 reacties

Garbine Muguruza in tranen op persconferentie na verloren vierde ronde op Roland Garros

VIDEO: Titelverdedigster Roland Garros barst in tranen uit, (Franse) coach snoeihard voor Franse publiek

Titelverdedigster Garbine Muguruza werd in haar vierde ronde vroegtijdig uitgeschakeld door Kristina Mladenovic. Het thuispubliek schreeuwde 'Kiki' naar de overwinning en dat zorgde voor emoties bij de Spaanse speelster.

Op de persconferentie na de wedstrijd kon Muguruza haar tranen niet meer in bedwang houden bij een vraag van een journalist. Ze onderbrak de persconferentie even en kwam een minuutje later terug. Ze sneerde richting Mladenovic na de vraag van de journalist of ze het gedrag van haar opponente niet irritant vond.

"Nee", zei ze, "ik heb gehoord dat ze zeker 25 talen spreekt, dus..." Maar de Spaanse had dus op meer respect gerekend van de thuisfans. "Ik hou van Roland Garros en ik speel hier heel graag. Maar de sfeer die hier hing, heeft me toch een beetje verrast."

Ook haar coach Sam Sumyk reageerde via sociale media na het verlies van zijn speelster. "Proficiat, Kristina Mladenovic", stelde hij. "Ik ben erg trots op je, Garbine. Het is nooit gemakkelijk om de titelverdedigster te zijn. Aan het Franse publiek: zielig, geen klasse", sneerde Sumyk nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws