Sprookje van landgenote eindigt in derde ronde: "Eén van de mooiste weken van mijn leven"
Redactie
| 1 reacties

Elise Mertens beleefde op Roland Garros één van de mooiste weken uit haar leven

Sprookje van landgenote eindigt in derde ronde: "Eén van de mooiste weken van mijn leven"

Het sprookje van Elise Mertens op Roland Garros is in de derde ronde geëindigd. Mertens was een maatje te klein voor ervaren rot Venus Williams, maar de Limburgse blikt positief terug op haar ervaring in Parijs.

Van in het begin was het duidelijk dat het moeilijk zou worden voor Mertens. "Het is jammer dat ik verlies, maar Venus had een heel goeie dag", zei Mertens na de match bij Sporza. "Ik kon er weinig tegen beginnen. Ze maakte geen fouten, haar opslag draaide goed, ze sloeg de ene winner na de andere."

"Last van de zenuwen had ik verrassend genoeg niet. Ik heb er echt van genoten"

"Zo ging het snel. Maar ik heb toch laten zien dat ik kan tennissen", vervolgt onze landgenote. "Ik heb geen spijt van mijn keuzes. Last van de zenuwen had ik verrassend genoeg niet. Ik heb er echt van genoten."

Uiteindelijk was het zeker een mooie week voor de Belgische nummer één. "Ik heb een hele mooie week gehad, een van de mooiste uit mijn leven. Ik ben langer kunnen blijven dan verwacht. Het publiek maakte het vandaag ook geweldig. De fans waren verrassend vaak voor mij. Dat had ik niet verwacht", besluit ze.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws