Coach Thierry Van Cleemput stelt fans van David Goffin gerust
Redactie
| 3 reacties
Coach Thierry Van Cleemput stelt fans van David Goffin gerust

Paniek tijdens de wedstrijd van David Goffin tegen Horacio Zeballos. Goffin kwam akelig ten val door een zeil en moest de strijd staken in de derde ronde. De blessure lijkt al bij al nog mee te vallen.

"Ik had het eerst niet gezien", zegt coach Thierry Van Cleemput bij Sporza. "Maar toen hij bleef liggen, had ik meteen door dat het ernstig was. Zeker toen hij zijn schoen en sok uitdeed en ik de zwelling zag. In het begin is er natuurlijk angst, paniek zelfs. Je vreest voor een gescheurde of gebroken enkel. Maar de scan heeft ons gerustgesteld."

Er werd gevreesd voor gescheurde ligamenten, maar dat is het dus niet. "Er is niets gescheurd of gebroken. Meer kunnen we nu niet zeggen. We moeten 48 uur afwachten om te kijken hoe het evolueert. We zijn zo snel mogelijk met de behandeling begonnen, zodat hij niet te lang uit roulatie zal zijn."

Rosmalen

Het grasseizoen staat nu wel voor de deur na Roland Garros. "Of hij zal kunnen spelen in Rosmalen? Dat kunnen we nu nog niet zeggen. We weten alleen dat hij niet lang uit roulatie zal zijn", besluit Van Cleemput.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws