"Misschien moet ik toch Kim Clijsters eens bellen voor enkele tips"
Redactie
| 1 reacties

Elise Mertens zal mogelijk Kim Clijsters raadplegen voor duel tegen Venus Williams

"Misschien moet ik toch Kim Clijsters eens bellen voor enkele tips"

Elise Mertens mag vrijdag de baan op tegen Venus Williams voor een échte galamatch. Mogelijk gaat de Limburgse raad vragen bij voormalige topspeelster Kim Clijsters.

"Wat kan Venus Williams eigenlijk niet? Ze is een legende, en die legende leeft nog altijd voort", zegt Mertens in HNB. "Van kindsbeen af keek ik naar finales en grand slams van haar. Ze is zo ervaren. Uiteraard heb ik die finale gezien van de voorbije Australian Open, toen ze verloor van haar zus Serena."

"Maar ze speelt al-tijd goed, tegen wie ook", vervolgt Mertens. In 2002 verloos Venus de finale in Parijs van jongere zus Serena. "Ik moet zeggen dat ik me die finale niet meer herinner", lacht de Limburgse.

Kim bellen

Wie wel regelmatig tegen Venus Williams speelde, is Kim Clijsters. "Misschien moet ik toch Kim eens bellen voor enkele tips, om te vragen hoe Venus nu speelt. Ach, voor mij is het een wedstrijd zoals een andere. Gelukkig heb ik altijd een plan-B. Blijven werken en gaan. Bang ben ik in elk geval niet van haar, zeker niet. Of ze nu een ster is of niet, dat mag niet meetellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws