Zilveren medaille Juan Martin Del Potro krijgt uitstekend nieuws te horen van US Open
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Juan Marin Del Potro krijgt een wildcard voor de US Open

Zilveren medaille Juan Martin Del Potro krijgt uitstekend nieuws te horen van US Open

Juan Martin Del Potro lijkt opnieuw terug te zijn. De Argentijn pakte verrassend zilver op de Spelen in Rio, na verlies in de finale tegen Andy Murray. Maar aan die knappe prestatie hield de Argentijn een mooie beloning over.

Juan Martin Del Potro rekende in de eerste ronde af met Novak Djokovic, in de halve finale ging met Rafael Nadal een andere topper voor de bijl. Del Potro stootte zo door tot de finale in Rio, maar botste daar op een sterke Andy Murray.

Del Potro moest - na brons op de Spelen in Londen - genoegen nemen met de zilveren plak. De Argentijn kampte de laatste jaren met veel blessures, maar zijn leed lijkt nu voorbij te zijn. En na zijn knappe prestatie in Brazilië had de organisatie van de US Open nog een leuk extraatje voor de tennisser.

Wildcard

De nummer 144 van de wereld bij de mannen krijgt een wildcard voor het laatste grandslamtoernooi van het seizoen. Del Potro won in 2009 de US Open, maar werd de laatste jaren dus geteisterd door zijn linkerpols. Een leuke beloning voor een knappe prestatie op de Spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws