Flipkens bij laatste 16 in Rio: "Nog steeds niet gerecupereerd van duel tegen Williams"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Flipkens bij laatste 16 in Rio: "Nog steeds niet gerecupereerd van duel tegen Williams"

Kirsten Flipkens heeft zich bij de laatste 16 geschaard op de Spelen in Rio en was daar uiteraard heel tevreden over. Zeker over het feit dat ze wat krachten kon sparen door de opgave van Safarova. In de volgende ronde ontmoet de Molse de Duitse Laura Siegemund.

"Ik ben er niet rouwig om dat de wedstrijd niet lang duurde. Natuurlijk is het heel jammer voor haar, maar fysiek gezien is het zeker leuk dat ik wat krachten kan sparen", bekent Kirsten Flipkens bij Sporza. "Ik ben namelijk heel diep geweest tegen Venus Williams en nog steeds niet helemaal gerecupereerd."

"Ik had van in het begin een goed gevoel. Ik wist niet dat Safarova ziek was. Ze is een meisje dat niet opgeeft omdat ze achterstaat, maar ik denk dat ze door haar maag- en darmproblemen de juiste beslissing heeft genomen. Zeker omdat ze gisteren wel kon doorstoten in het dubbelspel." Ook Flipkens stootte met Wickmayer door in het dubbelspel na een opgave.

Wedstrijd per wedstrijd

In de volgende ronde neemt Flipkens het op tegen Siegemund, maar dat wist ze nog niet na haar interview. "Ik heb nog niet gekeken tegen wie ik moet spelen. Iedereen is hier omdat ze iets afgedwongen hebben. Tegen wie ik speel, maakt me niet uit, maar ik ga me opnieuw honderd procent geven en alles wedstrijd per wedstrijd bekijken", besluit Flipper.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws