Ook Alison Van Uytvanck gaat een ronde verder in Hobart

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
Ook Alison Van Uytvanck gaat een ronde verder in Hobart
Foto: © photonews

Alison Van Uytvanck heeft zich voor de 2e ronde in Hobart geplaatst. Ze klopte het 7e reekshoofd.

Op het WTA-tornooi van Hobart in Australië moest Alison Van Uytvanck meteen tegen het 7e reekshoofd uitkomen. Ze speelde tegen de Poolse Magda Linette. 

Van Uytvanck begon meteen goed aan de wedstrijd en ging door de opslag van de Poolse. Linette rebreakte snel en daarna behielden beide speelsters hun opslagspel. Van Uytvanck kreeg bij 3-3 een nieuwe breakkans. Ze kon die grijpen en deze keer kon ze haar voorsprong verzilveren. Al moest ze wel opletten tijdens haar laatste opslagspel. Linette kreeg enkele breakkansen. Van Uytvanck werkte die allemaal weg won de set met 6-4. 

Set 2 was een set om snel te vergeten voor Van Uytvanck. Ze kwam snel op achterstand en Linette won de set vlot met 1-6. 

Alles werd dan op de beslissende set gezet. Van Uytvanck herpakte zich en kwam 3-1 voor, maar Linette kon terugkeren en het werd 4-4. Daarna kreeg de Poolse enkele breakkansen om op voorsprong te komen, maar Van Uytvanck werkte die weg en kreeg daarna op de opslag van Linette 3 matchballen. De 1e was meteen de goede. Het werd 6-4. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws