Yanina Wickmayer uitgeschakeld in Luxemburg, Magali Kempen ook door in het dubbel

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
Yanina Wickmayer uitgeschakeld in Luxemburg, Magali Kempen ook door in het dubbel
Foto: © photonews

Yanina Wickmayer heeft op een ITF-tornooi in Luxemburg de halve finales niet bereikt. Ze verloor na 3 sets en meer dan 2 uur tennissen. Magali Kempen heeft zich voor de dubbelfinale geplaatst.

Op het ITF-tornooi van Pétange sloot Yanina Wickmayer voor de 2e dag op rij de dag af. In de kwartfinales stond ze tegenover de Zwitserse Celine Naef. 

Wickmayer kon in de 1e set enkele breakballen versieren, maar de break viel aan de overkant. Wickmayer maakte die achterstand meteen ongedaan, maar Naef ging nog eens door de opslag: 6-4.

De Zwitserse trok die goede lijn door en kwam in de 2e set 3-1 voor. Wickmayer kwam terug tot 4-4 en forceerde op het einde van de set nog eens een break: 5-7.

In de beslissende set gaven beide speelsters elkaar geen ruimte. Op het einde kwamen er toch enkel breakballen voor Naef. Ze greep haar kans en dat was meteen ook het matchpunt: 6-4. 

MAGALI KEMPEN DUBBELT VERDER

Enkele uren na haar kwartfinale moest Magali Kempen opnieuw spelen. Ze dubbelde samen met de Zwiterse Xenia Knoll tegen de Duitse Katharina Hering en de Nederlandse Stephanie Judith Visscher in de halve finales. Net als in de kwartfinale duurde de partij voor Kempen en Knoll minder dan een uur. Het werd 6-0 en 6-2. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws