Net geen nieuwe dubbeltitel voor Yanina Wickmayer
Joachim Vandecauter
| 0 reacties

Net geen nieuwe dubbeltitel voor Yanina Wickmayer: ze verliest de finale in Canada

Net geen nieuwe dubbeltitel voor Yanina Wickmayer
Foto: © photonews

In Canada heeft Yanina Wickmayer net geen nieuwe dubbeltitel kunnen pakken. Ze kwam in de supertiebreak een paar punten te kort.

In het Canades Saguenay stond Yanina Wickmayer in de finale van het dubbeltornooi. Samen met de Amerikaanse Catherine Harrison speelde ze tegen een Australisch-Nederlands duo. 

Wickmayer en Harrison begonnen niet goed aan de partij. Ze stonden een break achter, maar herpakten zich meteen. Daarna was het wachten tot diep in de 1e set voor een nieuwe breakkans. Wickmayer en Harrison pakten op het einde de break en wonnen de set met 7-5. 

Ook in set 2 kwamen Wickmayer en Harrison snel achter te staan, maar ook deze keer maakten ze het snel goed. Ook kwamen ze zelf een break voor, maar ze konden die niet verzilveren en er kwam een tiebreak. Die ging met 3-7 verloren. 

In de beslissende supertiebreak liepen Wickmayer en Harrison meteen 4-0 uit, maar het Australisch-Nederlands duo kwam terug. Al bleef er een minibreak. Dat leek Wickmayer en Harrison goed uit te komen, maar dan kregen ze 3 punten na elkaar tegen en ze verloren de tiebreak met 8-10. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws