Maryna Zanevska verslaat achtste reekshoofd in Parma, Ysaline Bonaventure wint in Tallinn

Maryna Zanevska verslaat achtste reekshoofd in Parma, Ysaline Bonaventure wint in Tallinn
Foto: © photonews

De Belgische vrouwen hebben zich in Parma en Tallinn geplaatst voor de volgende ronde.

Maryna Zanevska (WTA 97) moest het in de eerste ronde van het WTA-toernooi van Parma tegen de Italiaanse Lucia Bronzetti (WTA 61), het achtste reekshoofd. 

In de eerste set waren er heel wat breakpunten aan beide kanten, maar Zanevska kon het laken naar zich toe trekken met 6-3. In de tweede set ging het gelijk op tot 2-2, maar dan won Zanevska vier punten op rij en won ze ook de tweede set met 6-2. 

In de volgende ronde moet Zanevska het opnemen tegen de Hongaarse Dalma Galfi (WTA 91). In vijf vorige confrontaties won Zanevska vier keer van de Hongaarse. 

Ysaline Bonaventure

Op het WTA-toernooi van Tallinn nam Ysaline Bonaventure (WTA 138) het in de eerste ronde op tegen de Amerikaanse Shelby Rogers (WTA 35). 

Bonaventure ging al snel twee keer door de opslag van de Amerikaanse en liep in de eerste set uit tot 4-1. Rogers kwam nog wat terug met een break, maar Bonaventure won toch de eerste set met 6-4. 

Ook in de tweede set pakte de Belgische meteen een break en die gaf ze niet meer af, 6-4 voor Bonaventure. In de volgende ronde neemt Bonaventure het op tegen de Zwitserse Jil Teichmann (WTA 36). 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws