Kimmer Coppejans gaat na bijna 3 uur zwoegen een ronde verder in Banja Luka
Joachim Vandecauter
| 0 reacties

Na bijna 3 uur zwoegen gaat Kimmer Coppejans in Banja Luka een ronde verder

Kimmer Coppejans gaat na bijna 3 uur zwoegen een ronde verder in Banja Luka
Foto: © photonews

Kimmer Coppejans heeft zich geplaatst voor de 2e ronde van het challengertornooi in Banja Luka. Hij moest bijna 3 uur zwoegen tegen de Duitser Marko Topo.

Na de kwalificaties volgde de Duitser Marko Topo in de 1e ronde van het challengertornooi in Banja Luka. Ook Topo kwam uit de kwalificaties. 

Topo begon het beste aan de partij en liep 1-5 uit. Coppejans herpakte zich en forceerde nog een tiebreak. Topo begon het beste aan die tiebreak, maar dan won Coppejans 7 punten op rij. De set eindigde met 7-6(2). 

Hetzelfde verhaal in set 2. Topo nam meteen een break, maar nadien probeerde Coppejans meteen aan te klampen. Op het einde van de set had hij nog enkele breakkansen, maar Topo hield het hoofd koel (3-6). 

Ook in de beslissende set verloor Coppejans meteen zijn opslagspel. Hij kon snel herstellen naar 3-3. Daarna kwamen er geen breakkansen meer en een beslissende tiebreak volgde. Coppejans liep 4-2 uit, maar Topo vocht terug en dwong 2 matchballen af. Coppejans werkte ze allemaal weg en dwong er zelf één af. De 1e was meteen ook de goede: 8-6. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws