Ysaline Bonaventure en Nederlandse Kerkhove verliezen halve finale in New York

Ysaline Bonaventure en Nederlandse Kerkhove verliezen halve finale in New York

Ysaline Bonaventure en haar Nederlandse dubbelpartner Kerkhove zijn er niet in geslaagd om de finale van het toernooi van de Bronx te bereiken. Ze verloren nipt van een Zuid-Koreaans-Japans duo.

Ysaline Bonaventure en de Nederlandse Lesley Pattinama Kerkhove speelden in hun halve finale van het ITF-toernooi in de Bronx tegen de Zuid-Koreaanse Na-Lae Han en de Japanse Hariko Kuwata.

De eerste set kwam op naam van het Belgisch-Nederlandse team. Ze konden een break versieren bij 3-1, hielden die vast en konden daarna nog eens breaken, 3-6. 

Eenzelfde verhaal in de tweede set, al kwam deze op naam van Han en Kuwata. Ook zij konden door de opslag breaken van Bonaventure en Kerkhove om op een 3-1 voorsprong te komen. Ze namen nog een break en het werd 6-3. Een supertiebreak moest beslissen wie won. 

Daarin kwamen Bonaventure en Kerkhove al snel op een 6-2 achterstand te staan maar ze knokten zich nog terug tot 9-9. Han en Kuwata wonnen de supertiebreak met 11-9 en zo mist het Belgisch-Nederlandse duo de finale in de Bronx. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws