Kimmer Coppejans trekt de goede lijn in Kassel niet door en verliest in de 2e ronde
Joachim Vandecauter
| 0 reacties

Geen verderzetting van de goede lijn: Kimmer Coppejans niet naar de kwartfinales in Kassel

Kimmer Coppejans trekt de goede lijn in Kassel niet door en verliest in de 2e ronde
Foto: © photonews

Kimmer Coppejans heeft de kwartfinales in het ITF-tornooi van Kassel niet kunnen bereiken. Hij verloor in 2 sets. Raphael Collignon heeft zich wel kunnen plaatsen.

In de 2e ronde van het ITF-tornooi van Kassel waren nog 2 Belgen actief. Kimmer Coppejans stond tegenover Michael Vrbensky. Raphael Collignon tegenover Eduard Esteve Lobato. 

De partij begon niet goed voor Coppejans. Hij stond meteen een break achter, maar hij knokte terug. Bij 4-5 stond hij een break voor en kon hij serveren voor de set, maar Vrbensky kon er nog een tiebreak uit de brand slepen. Daarin kon Coppejans geen vuist maken: 7-2. 

Set 2 begon beter voor Coppejans. Hij kwam een break voor, maar Vrbensky kon meteen rebreaken. Ook ging de Tsjech op zijn elan door en won hij ook set 2. Zo werd Coppejans uitgeschakeld. 

COLLIGNON STOOT WEL DOOR

Collignon begon ook niet goed aan zijn partij. Hij kwam 2-5 achter. Hij knokte terug en zorgde nog voor een tiebreak. Die ging eerst gelijkop, maar Collignon won op het einde enkele rally's na elkaar: 7-5. De 2e set ging gelijkop tot 3-3, maar dan sloeg Collignon toe en hij schakelde het 3e reekshoofd uit. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws