🎥 Dit was dag 2 op Roland Garros: zeges Raducanu, Nadal en Djokovic (mét boegeroep), ook stopgezette matchen

🎥 Dit was dag 2 op Roland Garros: zeges Raducanu, Nadal en Djokovic (mét boegeroep), ook stopgezette matchen
Foto: © photonews

Heel wat toppers stapten op dag 2 van Roland Garros de baan op. Djokovic en Nadal bij de mannen en Raducanu bij de vrouwen bijvoorbeeld.

Het ging Djokovic en Nadal voor de wind. De Spanjaard had met driemaal 6-2 Jordan Thompson opzij gezet en treft nu Corentin Moutet, die drievoudig grandslamwinnaar Wawrinka uitschakelde. Novak Djokovic kende dan weer weinig problemen met Nishioka: 6-3, 6-1 en 6-0.

In het tweede game van de tweede set liet Djokovic zich na een gewonnen punt wel betrappen op een dubbele vreugdekreet. Allemaal wat overdreven, vond het Franse publiek, dat de Serviër even prompt op boegeroep trakteerde.

Bij de dames knokte Emma Raducanu zich voorbij Noskova, een andere youngster. Het werd 6-7 (4/7), 7-5 en 6-1. Op Roland Garros worden ook avondsessies afgewerkt. Heel wat wedstrijden moesten door de regen echter worden stopgezet en zullen dinsdag verdergezet worden. Over andere opvallende resultaten of wedstrijden van Belgische speelsters, kon u eerder al lezen op Tenniskrant.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws