Novak Djokovic spreekt over zaak Boris Becker met wie hij enkele jaren samenwerkte

Bjorn Vandenabeele
| 0 reacties
Novak Djokovic spreekt over zaak Boris Becker met wie hij enkele jaren samenwerkte
Foto: © photonews

Novak Djokovic werkte jaren samen met Boris Becker. De Serviër sprak op een persmoment over de situatie van de Duitser die hem enkele jaren coachte.

Dat Boris Becker naar de gevangenis moet omwille van fraude stemt Djokovic enorm droevig, zo liet hij weten op een persconferentie voor het toernooi van Madrid.

“Hij is al lang een goeie vriend en was gedurende 3, 4 jaar mijn coach”, zei Djokovic. “Hij is iemand met wie ik een nauwe band onderhoud en die een grote bijdrage heeft gehad in de successen die ik heb geboekt. Toen ik het nieuws hoorde, brak mijn hart. Verder weet ik niet goed wat ik erover kan zeggen. Ik zit niet in een positie om mij uit te spreken over de zaak, maar als vriend vind ik het erg jammer voor hem.”

Becker kreeg een gevangenisstraf van 2,5 jaar opgelegd, door inbreuken op de faillissementswetgeving. “Hopelijk komt hij heelhuids door de periode die hij in de gevangenis moet doorbrengen en kan hij vervolgens zijn leven voortzetten. Ik zal niet zeggen op een ‘normale’ manier, want zijn leven gaat sowieso veranderen. Dat is zo voor iedereen die de cel in gaat, zeker voor zo'n lange periode.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws