Setbal onbenut en ommekeer blijft uit: Gillé en Vliegen verliezen dan toch in Barcelona na beklijvende tweede set

Setbal onbenut en ommekeer blijft uit: Gillé en Vliegen verliezen dan toch in Barcelona na beklijvende tweede set
Foto: © photonews

Sander Gillé en Joran Vliegen mochten toch naar de hoofdtabel in Barcelona. Er volgde een beklijvende match tegen Koolhof en Skupski, vooral in de tweede set. Gillé en Vliegen verloren.

Nadat het openingsspel overtuigend naar Gillé en Vliegen gingen, pakten hun tegenstanders meteen drie spelletjes op rij. Aan het eind van de set deden Wesley Koolhof en Neal Skupski er nog een tweede break bij. Op de setwinst van de Nederlander en de Brit was niet veel af te dingen.

Gillé en Vliegen gaven het echter nog lang niet op: ze gingen in de tweede set van 2-2 naar 2-4 voor. Hun laatste kans om nog iets terug te doen, grepen Koolhof en Skupski met beide handen. Niet veel later volgde dus de tiebreak: bij 5-6 hadden Gillé en Vliegen een setbal om alle bordjes gelijk te hangen.

VIERDE MATCHBAL RAAK

Zo ver kwam het helaas niet, waarna het weer hun opponten waren die telkens op voorsprong kwamen. De eerste drie matchballen werden nog gered, de vierde was raak. Koolhof en Skupski schakelden Gillé en Vliegen uit met 6-3 en 7-6 (11/9).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws