Australian Open vrouwen: speelsters uit top 10 laten zich niet verrassen, Svitolina uitgeschakeld door Azarenka

Nils Wens
| 0 reacties
Australian Open vrouwen: speelsters uit top 10 laten zich niet verrassen, Svitolina uitgeschakeld door Azarenka
Foto: © photonews

Er kwamen vannacht opnieuw heel wat spelers in actie op de Australian en vooral bij de vrouwen waren er dan heel wat speelsters uit de top 10 die hun derde ronde moesten afwerken. Ze lieten zich niet verrassen.

Zo kwam onder Krejcikova, de nummer 4 van de wereld, in actie. Ze speelde tegen Ostapenko, de nummer 26 van de wereld. Geen makkelijke opgave dus en Krejcikova verloor de eerste set ook met 2-6. Daarna haalde ze echter wel haar niveau en won ze de match uiteindelijk nog met 6-4 en 6-4. 

Ook Maria Sakkari, de nummer 5 van de wereld, moest aan de bak. Ze kende weinig problemen met de Russische Kudermetova. Het werd 4-6 en 1-6 voor Sakkari. Ook Badosa, de nummer 8 van de wereld, is door naar de volgende ronde na een 2-6, 7-5, 4-6 overwinning tegen Kostyuk. 

Voor Svitolina, de nummer 15 van de wereld, zit het toernooi er op. De speelster verloor haar derde ronde tegen een sterke Azarenka, die op de 24ste plaats staat op de WTA-Ranking. Azarenka haalde een hoog niveau en won met 6-0 en 6-2. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws