Zorgen in aanloop naar Roland Garros maar Goffin hoopt op nog vroegere rentrée: "Na echo keer ik terug naar België"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Goffin gaat zich in België laten behandelen voor in Barcelona opgelopen blessure

Zorgen in aanloop naar Roland Garros maar Goffin hoopt op nog vroegere rentrée: "Na echo keer ik terug naar België"
Foto: © photonews

Roland Garros loert stilaan om de hoek, maar het is David Goffin niet gegund om zonder zorgen naar het tweede grandslamtoernooi van het jaar toe te leven. Goffin gaf in Barcelona op met een blessure aan de adductor. Het is nu hopen dat het niet te erg is.

Hoe is het momenteel met Goffin gesteld? "Het gaat wel", vertelt de Belgische nummer één in het mannentennis aan Belga. "Maar ik ben toch bang, want het trekt. Ik hoop dat ik op tijd gestopt ben. Ik zal moeten wachten en enkele onderzoeken ondergaan."

Die kunnen hopelijk snel uitsluitsel brengen. "Als het met de spieren te maken heeft, dan ziet men zo meteen niet veel. Tenzij er een oedeem is, wat op een scheurtje kan wijzen. Ik weet dat ik hier snel een echo kan laten maken, maar ik weet niet of dat nut heeft. Nadien keer ik terug naar België om mijn arts te raadplegen."

GEEN RISICO'S

Goffin had de eerste set tegen Norrie verloren, maar stond 5-3 voor in de tweede set toen hij opgaf. "Het is jammer, want de match was aan het kantelen, ik vond oplossingen. En daarna had ik een mooie wedstrijd kunnen hebben." Zeg dat wel. Bij winst was de volgende tegenstander Rafael Nadal. "Maar met twee Masters 1000 toernooien en Roland Garros in het verschiet neem ik liever geen risico’s."

Goffin wil zich via de toernooien van Madrid en Rome nog behoorlijk kunnen voorbereiden op Roland Garros. "Ik hoop op een spoedig herstel voor Madrid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws