Nummer 25 van de wereld past voor de Australian Open
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

John Isner reist gezien de huidige maatregelen niet af naar de Australian Open

Nummer 25 van de wereld past voor de Australian Open

De Australian Open, de eerste Grand Slam van het jaar, moet het stellen zonder één van de subtoppers. John Isner heeft namelijk beslist om niet deel te nemen aan het grandslamtoernooi. De Amerikaan is het nummer 25 op de wereldranglijst.

John Isner moet vanuit Amerika de verplaatsing naar Melbourne maken. Onder de huidige maatregelen mogen spelers en speelsters slechts over een beperkte entourage beschikken. Dat zou moeten betekenen dat Isner zijn familie moet missen.

GEEN ZIN FAMILIE ACHTER TE LATEN

"Ik heb tijdens mijn carrière altijd de mogelijkheid gehad om samen te reizen met mijn familie. Spijtig genoeg dit jaar niet naar Australië. Ik begrjip die maatregelen natuurlijk wel. Maar gezien de huidige omstandigheden heb ik geen zin om mijn familie achter te laten en blijf ik thuis", laat Isner weten.

De 35-jarige Isner bereikte in de zomer van 2018 zijn hoogste ranking toen hij doorstootte naar de top acht. Dat jaar leverde hij ook zijn beste prestatie op een Grand Slam en bereikte hij de halve finales op Wimbledon. Op de Australian Open geraakte Isner nog nooit voorbij de achtste finales.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws