Welles-nietessepelletje tussen Australische media en organisatie Australian Open, wanneer vindt grandslamtoernooi plaats?
Jelle Heyman
| 0 reacties

Wanneer vindt de Australian Open plaats?

Welles-nietessepelletje tussen Australische media en organisatie Australian Open, wanneer vindt grandslamtoernooi plaats?
Foto: © photonews

Met de ATP Finals komt het tennisseizoen stilaan ten einde. In januari staan in Australië de eerste toernooien opnieuw op het programma met normaal gezien ook de Australian Open, het eerste grandslamtoernooi van het jaar.

Alhoewel, als we de Australische media moeten geloven zal de Australian Open dit seizoen uitgesteld worden naar april. Speelstad Melbourne laat pas vanaf 1 januari toeristen toe die eerst twee weken in quarantaine moeten gaan. De Australian Open op 18 januari van start laten gaan lijkt haast ongmogelijk te worden.

9News Melbourne liet weten dat de organisatie erover nadenkt om de Australion op te schuiven, desnoods tot in April. De organisatie liet dan weer weten dat het puur speculatie was en er nog niets vast staat.

FoxSports weet dat de Australische tennisbond aan het communiceren is met de overheden maar dat die communicatie stroef verloopt. "Het zijn delicate discussies maar er bestaat bijna geen twijfel meer dat de Australian Open niet zal doorgaan op de voorziene datum", klinkt het. "De beslissing zal in de komende drie dagen vallen", weet men bij het Australische nieuwskanaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws