Ex-pupil van Philippe Dehaes haalt uit naar overbetaalde voetballers: "Ze zijn zielig en arrogant"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Dario Kasatkina neemt arrogante voetballers die te veel verdienen op de korrel

Ex-pupil van Philippe Dehaes haalt uit naar overbetaalde voetballers: "Ze zijn zielig en arrogant"

Het is geen geheim dat topsporters goed hun boterham kunnen verdienen. Nu ze doorgestoten is tot de top tien van de wereld, zal ook Daria Kasatkina al een aardig centje verdiend hebben. Er zijn ook voetballers die hopen geld op hun rekening krijgen, té veel, volgens de Russische.

En dan vooral omdat het invloed heeft op hun gedrag. In een Instagram Live neemt Kasatkina, tot februari 2019 gecoacht door Philippe Dehaes, geen blad voor de mond. "Ik kan niet tegen de manier waarop ze zich gedragen en presenteren. Ze zijn zielig en arrogant."

MESSI EN RONALDO BUITEN CATEGORIE

Kasatkina viseert vooral de voetballers onder de wereldtop. "Natuurlijk zijn er spelers als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo die buiten categorie zijn. Zij zijn de maatstaf van alles en dus is het logisch dat zij megalonen verdienen. Maar de voetballers die niet tot de wereldtop behoren? Shit, jongens! Hun salarissen liggen te hoog. Het is niet eerlijk."

Nochtans is de tennisspeelster wel fan van het spelletje. "Ik hou van voetbal en kijk er graag naar. Alleen jammer van die verdomde spelers die te veel verdienen voor wat ze presteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws