België moet het in de Davis Cup zonder Goffin doen tegen Hongarije
Simon Wauters
Simon Wauters
| 4 reacties

David Goffin is er niet bij tegen Hongarije

België moet het in de Davis Cup zonder Goffin doen tegen Hongarije
Foto: © photonews

Kapitein Johan Van Herck heeft zopas zijn vijfkoppige selectie bekendgemaakt voor het duel tegen Hongarije in de Davis Cup. David Goffin is er niet bij.

Steve Darcis stopte na de Australian Open van dit jaar met tennissen en is er logischerwijs ook niet bij. Van Herck rekent daarom op Kimmer Coppejans, Ruben Bemelmans, Arthur De Greef, Joran Vliegen en Sander Gille.

Goffin lijkt zelf te hebben gepast voor de ontmoeting met Hongarije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We geloven volop in de kwaliteiten van Kimmer, Ruben, Arthur, Joran en Sander en zullen er allemaal samen alles aan doen om de kwalificatie voor de Davis Cup Finals in Madrid af te dwingen. Uiteraard vinden we het spijtig dat we niet de sterkst mogelijke ploeg kunnen opstellen. Maar de ervaring uit het verleden leert dat we voor sterke teamprestaties kunnen zorgen in Davis Cup. Nous avons entière confiance dans les qualités de Kimmer, Ruben, Arthur, Joran et Sander. Ensemble, nous ferons tout pour décrocher la qualification pour les Davis Cup Finals à Madrid.Nous regrettons bien entendu de ne pas pouvoir aligner l’équipe la plus forte. Mais l’expérience du passé nous a appris que nous pouvons livrer de solides prestations en Coupe Davis. #Teamwork makes the dream work 🇧🇪 @davisfedcupbelgium @aft_officiel @tennisvlaanderen

Een bericht gedeeld door Johan Van Herck (@van_herck_johan) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws