Lleyton Hewitt voor clash met België op Davis Cup: "Ze zullen duivels goed zijn"

Dante Bellon
| 0 reacties
Lleyton Hewitt voor clash met België op Davis Cup: "Ze zullen duivels goed zijn"

Maandag wonnen de Belgen op de Davis Cup Finals hun eerste wedstrijdfase van Colombia. Met een dag rust op dinsdag wacht woensdag Australië.

Steve Darcis en David Goffin wonnen allebei hun enkelwedstrijd tegen Colombia en zorgden zo in Madrid voor het eerste Belgische punt in de finales van de Davis Cup. Dinsdag speelt Australië tegen Colombia hun eerste wedstrijden, woensdag staat het duel met België op het programma. 

Australisch kapitein Lleyton Hewitt selecteerde voor dit wereldkampioenschap Alex De Minaur, John Millman, Jordan Thompson, dubbelspecialist John Peers en Nick Kyrgios. Die laatste is een felbesproken speler van het tenniscourt. Toch haalde Hewitt hem bij zijn team en zal hij de Belgen het vuur aan de schenen leggen.

"Nick is enorm gemotoveerd", zei Hewitt op een persmoment. "Hij heeft gevochten om weer bij het team te komen en hij gedraagt zich super. Hij zal alles geven voor het team. Daar ben ik van overtuigd."

Duivels spelen

"Op papier is dit mijn beste team", vervolgde de ex-man van Kim Clijsters, "maar op de Davis Cup telt dat niet. Dit gaat om je te willen geven voor je land. Ik heb het volste vertrouwen in mijn manschappen. Ze zullen duivels goed spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws