Joachim Gérard is klaar voor Masters rolstoeltennis, "maar ik heb mezelf nog niet kunnen testen"

Dante Bellon
| 3 reacties
Joachim Gérard is klaar voor Masters rolstoeltennis, "maar ik heb mezelf nog niet kunnen testen"
Foto: © photonews

Het zal geen hapklare brok worden voor Joachim Gérard eind november. Dan verdedigt hij zijn titel op de Masters. Toch heeft hij ook dit jaar weer enorm veel ambitie.

De nummer vier op de ITF-ranking zal samen met zeven andere tennissers deelnemen aan de Masters in het rolstoeltennis. In het Amerikaanse Orlando, Florida, zal hij zijn titel verdedigen. In totaal won hij al drie keer het prestigieuze tornooi: 2015, 2016 en 2018. Het tornooi vindt plaats van 19 tot 26 november.

"Het gaat goed", zei Gérard aan Sporza. "Ik heb sinds september een nieuwe coach en we hebben al bergen werk verzet. Ook de mentaliteit is weer in orde."

De Belg is blij met zijn nieuwe coach. "De laatste twee trainingsweken verliepen heel goed. We hebben mijn spel wat aangepast, maar dat heb ik nog niet kunnen testen."

In het dubbelspel zal Gérard met de Zweed Stefan Olsson spelen. Zij wonnen in juli nog het dubbelspel op Wimbledon. Ook Jef Vandorpe neemt deel aan het dubbel. Hij speelt met Nederlander Ruben Spaargaren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws