🎥 Rafael Nadal houdt kansen gaaf en moet uitslag concurrenten afwachten voor halve finale ATP Finals
Dante Bellon
| 1 reacties

? Rafael Nadal houdt kansen gaaf en moet uitslag concurrenten afwachten voor halve finale ATP Finals

🎥 Rafael Nadal houdt kansen gaaf en moet uitslag concurrenten afwachten voor halve finale ATP Finals

Rafael Nadal heeft vrijdagavond zijn kansen op de halve finale van de ATP Finals levend gehouden. Stefanos Tsitsipas ging voor de bijl in drie sets.

Het koste bloed, zweet en tranen, maar Rafael Nadal houdt zijn kansen gaaf op de halve finale van de Masters. In het duel met Tsitsipas was de Spanjaard de sterkste: 6-7, 6-4 en 7-5. Nadal moet wel afwachten wat de uitslag zal zijn van het duel tussen Medvedev en Zverev. De Spanjaard moest winnen, anders was hij definitief uitgeschakeld. 

Tsitsipas won zijn eerste twee duels en was al geplaatst voor de halve finale. Toch gaf de Griek geen duimbreed toe tegen Nadal en dwong hij Rafa tot een tiebreak, die hij ook won. In de tweede set kon Nadal een break slaan, net zoals in de derde. Die twee spelletjes waren genoeg voor Nadal om het laken naar zich toe te trekken.

Door de overwinning blijft Nadal in de running voor de halve finale, maar moet hij de uitslag afwachten van Zverev en Medvedev hun onderlinge partij. In de andere groep zijn Roger Federer en Dominic Thiem al geplaatst voor de halve finale.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws