Belgen kennen al hun tegenstanders voor groepsfase ATP Cup
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

België op ATP Cup tegen Groot-Brittanië, Bulgarije en Moldova

Belgen kennen al hun tegenstanders voor groepsfase ATP Cup

In januari gaat de eerste editie van de ATP Cup door in Brisbane, Perth en Sidney. België zal zijn groepsmatchen in Sidney spelen en wordt vertegenwoordigd door David Goffin en Steve Darcis. De drie tegenstanders uit de poule zijn nu ook bekend.

Het was al bekend dat België ondergebracht zou worden in groep C en al zeker Groot-Brittanië zou treffen. De laatste zes deelnemende landen zijn inmiddels ook aangeduid en zo zijn alle plekjes opgevuld. Aanvankelijk zat Zwitserland ook in de groep van België, maar de Zwitsers worden vervangen door Bulgarije.

OPENEN TEGEN MOLDAVIË

Tenslotte zit ook Moldavië in onze groep. Dat is ook de eerste natie die België partij zal geven op de ATP Cup op 3 januari. Twee dagen later volgt dan de ontmoeting met de Britten. Op 7 januari speelt het team van kapitein Van Herck tegen Bulgarije.

Groot-Brittanië zal Andy Murray en Daniel Evans opstellen. Voor Bulgarije komen Grigor Dimitrov en Dimitar Kuzmanov in actie. Moldavië rekent op Radu Albot en de minder bekende Alexander Cozbinov. De zes groepswinnaar en twee beste tweedes gaan naar de kwartfinales.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws