Navratilova laat zich uit over het voorbije tennisseizoen: "Zij is de grootste verrassing"
Nils Wens
| 0 reacties

Volgens Navratilova is Barty de grootste verrassing van dit tennisjaar

Navratilova laat zich uit over het voorbije tennisseizoen: "Zij is de grootste verrassing"
Foto: © photonews

Martina Navratilova was één van de beste speelsters van haar generatie en de 63-jarige laat nu haar licht schijnen op het voorbije tennisseizoen. Zo vindt ze Ashleigh Barty de grootste verrassing.

Martina Navratilova had niet verwacht dat Barty als eerste ging eindigen op de WTA Ranking. "In het begin van het tennisjaar zei Barty dat ze in de top 20 wilde blijven staan, maar ze won haar eerste grote trofee en nu staat ze gewoon op de eerste plaats. Het is zeer knap."

Ze was ook onder de indruk van Andreescu op de US Open. Ze versloeg Serena Williams in de finale van het tornooi en het was knap hoe ze haar zenuwen onder controle kon houden. Een knappe wedstrijd van de 19-jarige Canadees. 

Halep en Williams

Ook Halep kon haar bekoren op Wimbledon. Martina Navratilova vond het tennis van Halep van het begin tot het einde indrukwekkend. "De finale speelde ze tegen Serena Williams en ze speelde deze wedstrijd perfect."

Serena Williams vond ze dan weer teleurstellend. "Ze kwam er altijd dicht bij, maar ze speelde nooit haar beste tennis. De vraag is nu of ze haar beste tennis kan bovenhalen bij een volgende finale. Toch verwacht ik dat ze sterk voor de dag zal komen in 2020", aldus Navratilova. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws