Filip Dewulf weet de blessure van Kim Clijsters te plaatsen: "Dit was altijd een gevaar dat om de hoek loerde"

Filip Dewulf weet de blessure van Kim Clijsters te plaatsen: "Dit was altijd een gevaar dat om de hoek loerde"

Geen Australian Open in 2020 voor Kim Clijsters. De Limburgse heeft laten weten haar comeback te moeten uitstellen nadat ze een verkeerde beweging maakte. Het opnieuw gewoon worden van het trainingsritme van een profspeelster zal natuurlijk ook niet min geweest zijn.

In die richting kijkt ook ex-speler Filip Dewulf bij VTM Nieuws. "Dat lichaam is onder redelijk wat druk komen te staan. Dan bestaat het gevaar dat je blessuurtjes oploopt. In dit geval is het jammer dat het tijdens een padelwedstrijd is gebeurd. Het kan ook een gevolg zijn van het lichaam dat terug in actie is gekomen na enkele jaren dat het toch wel heeft stilgelegen."

ZEVEN JAAR EN DRIE KINDEREN LATER

Een grote verrassing is het voor Dewulf dan ook niet echt. "Het tweede deel van haar carrière heeft ze ook afgesloten met redelijk wat blessureleed. Nu zijn we zeven jaar later en heeft ze drie kinderen. Dit was altijd het gevaar dat om de hoek loerde." 

Het positieve nieuws is dat Clijsters in haar berichtgeving een woord als 'vastberaden' liet vallen. Ze is dus nog enorm strijdvaardig. "Ze heeft gezegd dat ze toch zal verderwerken en we kunnen alleen maar hopen dat het zal meevallen met de revalidatie." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws