Steve Darcis en Ruben Bemelmans behalen deugddoende zeges in Duitsland
Redactie
| 4 reacties

Darcis en Bemelmans naar tweede ronde challenger Eckental

Steve Darcis en Ruben Bemelmans behalen deugddoende zeges in Duitsland
Foto: © photonews

Met Steve Darcis en Ruben Bemelmans komen er twee Belgen in actie op de challenger in het Duitse Eckental. Beiden staan in de tweede ronde. Hun overwinning in de openingsronde zal deugd gedaan hebben, om uiteenlopende redenen.

Steve Darcis is aan zijn laatste maanden als tennisser bezig en verloor zijn laatste match in eigen land op de European Open. Daarom zal de Luikenaar blij zijn dat het in Eckental tegen de Brit Ward wel lukte, terwijl het nochtans knokken was voor de zege.

Aan het einde van de eerste set wist Darcis voor het eerst een kloofje te slaan. Toen hij 3-1 voor kwam in set twee, zag het er uitstekend uit. Ward keerde echter nog terug en sleepte een tiebreak uit de brand. Daarin maakte Darcis het dan wel af: 7-5 en 7-6 (7/4).

GEEN OPSLAGVERLIES VOOR BEMELMANS

Ruben Bemelmans zal dan weer van zijn overwinning genoten hebben omdat hij oppermatchtig was tegen de Rus Karatsev. Die moest in beide sets tweemaal zijn service inleveren. Bemelmans kwam de wedstrijd door zonder opslagverlies en won met 6-2 en 6-3. De Duitser Otte is zijn volgende tegenstander. Darcis treft nu de Italiaan Gaio.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws