Clijsters in verband gebracht met ex-coach van Williams en Osaka
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Sascha Bajin kan wel eens nieuwe coach van Kim Clijsters worden

Clijsters in verband gebracht met ex-coach van Williams en Osaka
Foto: © photonews

Stel je maar eens voor dat Kim Clijsters en Serena Williams binnenkort opnieuw de degens kruisen. En dat een voormalig lid van de entourage van de Amerikaanse dan in de box zit bij Clijsters. Het kan wel degelijk, want de Limburgse wordt gelinkt aan Sascha Bajin.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Clijsters kondigde al aan beroep te willen doen op een coach en Carl Maes is actief op haar academie. Bajin is een andere gekende naam in de tenniswereld. De Serviër werd zo'n tien jaar geleden niet omschreven als de coach van Williams, maar was het eigenlijk wel. Als haar hitting partner kopieerde hij de speelstijl van de volgende tegenstandster.

VRIJ NA BREUK MET MLADENOVIC

Een aanpak die zijn vruchen afwierp. Eerder recent werd Bajin de succescoach van Naomi Osaka. Onder zijn leiding stootte de Japanse door naar de top van de tenniswereld en behaalde ze twee grandslamtitels. Bajin begeleidt momenteel geen speelster meer sinds hij zijn samenwerking met Kristina Mladenovic stopzette.

Het is uitkijken wat het volgende avontuur van de trainer zal zijn. Hij werd ook al in verband gebracht met een terugkeer naar het team van Naomi Osaka, maar net zo goed kan hij de volgende mentor van Kim Clijsters worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws