Vliegen en Gillé na nederlaag in Antwerpen: "Volgend jaar komen we terug" en "Hopen op Davis Cup"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 1 reacties

Sander Gille en Joran Vliegen lieten het hoofd niet hangen na de nederlaag in Antwerpen

Vliegen en Gillé na nederlaag in Antwerpen: "Volgend jaar komen we terug" en "Hopen op Davis Cup"
Foto: © photonews

Sander Gille en Joran Vliegen strandden zaterdag in de halve finale van de European Open in Antwerpen. Achteraf keken ze meteen vooruit.

“Natuurlijk zijn we teleurgesteld”, reageerde Vliegen meteen na nederlaag tegenover BELGA. “Maar we mogen terugblikken op een heel goed seizoen. De verdienste is ook voor onze tegenstanders, die vandaag een uitstekende wedstrijd hebben gespeeld.”

“Het is jammer”, vulde Gillé aan. “Maar volgend jaar komen we terug en zullen we er alles aan doen om de finale te bereiken. Het is heel leuk om hier voor eigen publiek te spelen in Antwerpen. We hebben dit seizoen getoond dat we kunnen presteren in ATP 250-toernooien. Dat geeft een echte boost om het volgend jaar ook te tonen in ATP 500- en Masters 1.000-toernooien.”

“Volgende week spelen we in wenen onze eerste ATP 500”, aldus Vliegen. Daarna staat een Challenger in Bratislava op het programma en hopelijk de Davis Cup.” Kapitein Johan Van Herck maakt maandag zijn selectie bekend voor de finaleweek. Die vindt van 18 tot 24 november plaats in Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws