Murray gaat harder geloven in eindwinst en stelt zelf nog wel enkele voorwaarden
Redactie vanuit Antwerpen
| 0 reacties

Murray weet dat hij nog op enkele vragen antwoord moet bieden

Murray gaat harder geloven in eindwinst en stelt zelf nog wel enkele voorwaarden
Foto: © photonews

Het zag er bij wijlen heel goed uit, het tennis dat Andy Murray bracht in zijn wedstrijd tegen Pablo Cuevas. In deze vorm is de Schot kandidaat-winnaar in Antwerpen. Dat denkt hij zelf ook, maar tegelijkertijd blijven er nog enkele vragen open.

Murray was in zijn tweederondepartij al meer gewend geraakt aan de omstandigheden en deed het tegen Cuevas veel beter dan tegen Coppejans. "Ik raakte de bal behoorlijk clean. Ik had geen dipjes. Ik gaf hem niet veel kansen. Het killerinstinct was meer aanwezig en ik kon de focus houden. Dat was een goede verbetering."

WEINIG MOMENTEN VAN ZWAKTE

Murray bleef ook mentaal sterk, terwijl hij in het vierde spel nochtans zes breakkansen verloren zag gaan. "Ik was wel gefrustreerd, maar je mag het geen effect laten hebben op je prestatie. Hij serveerde ook goed op die breakpunten. Het waren allemaal eerste opslagen. Ik hield zelf gemakkelijk mijn opslag in het volgende spel. Er waren weinig momenten waarbij ik de concentratie verloor of de frustratie de bovenhand haalde."

En nu op naar de titel? "Met de manier waarop ik nu speelde, maak ik wel een kans. Als ik speel zoals in de eerste ronde niet. Ik moet dan wel vier dagen op rij spelen. Dat is iets wat ik nog niet gedaan heb. En hoe recupereer ik na een match van twee en een halfuur? Hopelijk kan ik enkele antwoorden geven op die vragen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws