Vliegen en Gillé verklaren overwicht in kwartfinale en overwegen coach aan te stellen

Vliegen en Gillé zouden dolgraag toernooi in Antwerpen winnen

Vliegen en Gillé verklaren overwicht in kwartfinale en overwegen coach aan te stellen
Foto: © SC

Joran Vliegen en Sander Gillé zijn al toe aan hun dertiende halve finale van het seizoen en dat in eigen land. De hoop is groot om straks de kroon op het werk te zetten met een titel. Dat ze de kwartfinale zo vlot naar zich toe trokken, is alvast veelbelovend.

"Dit is heel mooi", reageert Sander Gillé. "We hebben al een paar keer halve finale gehaald, maar deze is extra speciaal. Jammer dat we op Court 1 stonden. Anders was er nog meer volk geweest. Al zat het wel goed vol. Er was een leuke ambiance. Als je ons vraagt welk toernooi we zouden willen winnen, zeggen we allebei Antwerpen."

Dit was absoluut niet voorzien 

Sander Gillé

Gillé is ook zelf verrast door hun succesverhaal. "Dit was absoluut niet voorzien. We zijn tegelijkertijd beginnen dubbelen en het is beginnen lopen." Hoe kan nu nog een volgende stap gezet worden? "Een coach nemen is iets dat we overwegen. We gaan nu zelf kijken naar andere matchen. Dat neemt ook tijd in beslag."

We hebben een aantal dingen beter gedaan 

Joran Vliegen

Vliegen zag dat het niveau naar omhoog ging in vergelijking met de vorige match. "We hebben een aantal dingen beter gedaan. Ons servicepercentage ging van vijftig naar zeventig procent. Dat helpt enorm. We hebben geen breakballen tegen gekregen. Zo kun je zonder problemen door je servicegames geraken en kom je aan een makkelijkere score."

Het Belgisch duo is alvast goed bezig om de vruchten te plukken van al het harde werk. Ook op financieel vlak. "Dit jaar maken we wel winst. Ook omdat we zelf het meeste doen en de goedkoopste dingen uitzoeken, omdat we dat zo gewoon zijn. We moeten dit jaar helemaal niet klagen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws