Overtuigende overwinning brengt Gillé en Vliegen in halve finales

Was het in hun eerste wedstrijd nog min of meer kantje boord, dan stond er in hun kwartfinale geen maat op Sander Gillé en Joran Vliegen. Het Belgische dubbelduo rekende in twee sets af met het duo Gonzalez/Qureshi.

Veel wisten Gillé en Vliegen op voorhand niet van hun tegenstanders, want ze waren hen nog niet tegengekomen op de ATP-Tour. Geen probleem voor de Belgen: het lukte zo ook wel. Een vroege break zette hen op het juiste spoor. Nadien haalden Gonzalez en Qureshi ook wel vlot hun servicegames binnen. Desondanks gaven Gillé en Vliegen hun voorsprong niet meer af.

Eens ze de eerste set beet hadden, kwamen onze landgenoten helemaal op toerental. Door het binnenhalen van de eerste twee spelletjes in de tweede set kwam de overwinning al in zicht. Het werd nog een zege met brio: 6-4 en 6-2.