Belg krijgt droomaffiche tegen Andy Murray voorgeschoteld in Antwerpen

Coppejans geeft Murray partij op European Open

Belg krijgt droomaffiche tegen Andy Murray voorgeschoteld in Antwerpen

Naast Steve Darcis die zijn afscheid aankondigde, werd er ook met veel belangstelling uitgekeken naar de loting van de European Open. Eén landgenoot mag alvast in de wolken zijn. Kimmer Coppejans mag het in eigen land opnemen tegen niemand minder dan Andy Murray.

Murray is één van de grote namen die de organisatie van de European Open wist te strikken. Coppejans krijgt de kans om zich te meten met de Schot. Het is ongetwijfeld dé match om naar uit te kijken in de eerste ronde. David Goffin moet pas in de tweede ronde in actie komen. Zijn tegenstander zal dan Ugo Humbert of Jozef Kovalik zijn.

DARCIS MAANDAG OF DINSDAG IN ACTIE

Steve Darcis mag dan wel al aangekondigd hebben dat hij gaat stoppen, helemaal uitgetennist is de Luikenaar nog niet. Hij treedt onder andere nog een laatste keer aan in Antwerpen. Darcis zal zijn eerste match maandagavond of dinsdagavond spelen. Tegenstander is de Fransman Gilles Simon.

In het dubbelspel staan er drie Belgische duo's op de hoofdtabel. Sander Gillé en Joran Vliegen zijn het vierde reekshoofd. Steve Darcis vormt een koppel met Arnaud Bovy. Daarnaast spelen ook Ruben Bemelmans en Kimmer Coppejans aan elkaars zijde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws