European Open pronkt met komst drievoudig grandslamkampioen: uiterst sterke editie kondigt zich aan in Antwerpen

European Open pronkt met komst drievoudig grandslamkampioen: uiterst sterke editie kondigt zich aan in Antwerpen
Foto: © photonews

Vorig jaar vonden al betrekkelijk meer mensen de weg naar de Lotto Arena voor de European Open. Wat gaat het dan dit jaar worden wanneer het toernooi op 13 oktober van start gaat. De organisatie kan alvast opnieuw aankondigen dat het een topper wist te strikken.

Stanislas Wawrinka zal aantreden op de European Open. De Zwitser veroverde in de loop van zijn carrière 16 ATP-titels en won tevens de Australian Open in 2014, Roland Garros in 2016 en de US Open in 2016. Na een knieblessure in 2017 was hij zowat een jaar lang op de sukkel, maar in 2019 maakte Stan the man opnieuw de aansluiting met de top twintig.

Toernooidirecteur Dick Norman wrijft zich ongetwijfeld in de handen met opnieuw het binnenhalen van zo'n grote naam. Eerder zegde ook Andy Murray reeds toe. De Schot is op zijn beurt bezig aan een comeback na lang blessureleed en heeft eveneens drie grandslamtitels achter zijn naam staan.

GOFFIN ALS CONCURRENT VOOR MURRAY EN WAWRINKA

Daarnaast zal ook David Goffin van de partij zijn. De beste Belgische mannelijke tennisspeler moest het toernooi in Antwerpen vorig jaar missen door een blessure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws