Sander Gillé en Joran Vliegen staan opnieuw knap in een halve finale

Sander Gillé en Joran Vliegen staan opnieuw knap in een halve finale
Foto: © photonews

Sander Gillé en Joran Vliegen blijven het ook in de laatste maanden van het seizoen voortreffelijk doen. Ze wipten eerder al Kecmanovic en Nedunchezhiyan in het dubbeltoernooi in Zhuhai. Tegen de Chinezen Ghong en Zhang werd er in de kwartfinales een vlotte zege geboekt.

De thuisspelers hadden een wildcard nodig om aan dit toernooi deel te nemen, maar hadden dus toch ook al een overwinning achter hun naam staan. Niet onderschatten was de boodschap voor de Belgen. Bij 1-1 pakten Gillé en Vliegen uit met drie spelletjes op rij. Zo stond het 4-1, een voorsprong die ze niet meer uit handen zouden geven in die eerste set.

NIET IN DE PROBLEMEN OP EIGEN OPSLAG

In de tweede set hielden de Chinezen iets langer stand, maar bij 2-2 was de break opnieuw een feit. Het bleef bij die ene break, maar Gillé en Vliegen kwamen op eigen opslag geen enkel moment in de problemen. Met 6-3 en 6-4 verzekerden ze zich van een plaats in de volgende ronde.

Door als vierde reekshoofd de halve finales te bereiken, heeft het Belgische duo alvast aan de verwachtingen voldaan. Het kan nu alleen maar nog mooier worden. Mogelijk komt er nu een ontmoeting met de topreekshoofden aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws