Henin in de voetsporen van Clijsters? "Heb mijn man meteen gerustgesteld"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 18 reacties

Justine Henin laat er geen twijfel over bestaan en plant geen comeback in zoals Kim Clijsters

Henin in de voetsporen van Clijsters? "Heb mijn man meteen gerustgesteld"
Foto: © photonews

Wie even had gedacht dat die andere grote Belgische tennisster van het vorige decennium zich aan een terugkeer zou wagen, die komt bedrogen uit. Justine Henin zal niet in de voetsporen treden van Kim Clijsters.

De topduels op het scherpst van de snee tussen Kim Clijsters en Justine Henin zullen bij een herinnering blijven, want na de comeback van Clijsters heeft Henin klaar en duidelijk laten verstaan dat zij het niet ziet zitten. "Ik heb nog geen seconde aan een comeback gedacht", liet ze optekenen in Gazet van Antwerpen.

"Mijn man vreesde er even voor toen het nieuws rond Kim naar buiten kwam, maar ik heb hem snel gerustgesteld", ging ze verder. Henin wenst haar oude rivale alvast succes toe. "Ik was wel verrast met het nieuws. Op die leeftijd en met drie kinderen, dan blijft het een opvallende beslissing."

De vraag om terug te keren kwam er ook al voor het nieuws van Clijsters. "Dat gebeurde best wel vaak, maar ik heb nooit getwijfeld. "Het leven op het circuit vond ik vaak onaangenaam, terwijl Kim daar juist van kon genieten. De manier waarop ik nu in het tennis zit, als commentator en met mijn academie, is nu voldoende voor mij", besloot Henin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws