Brian Lynch overtuigde Kim Clijsters voor haar comeback: "Je leeft maar één keer"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 13 reacties

Brian Lynch overtuigde Kim Clijsters voor haar comeback in het proftennis

Brian Lynch overtuigde Kim Clijsters voor haar comeback: "Je leeft maar één keer"

Brian Lynch en Kim Clijsters hebben samen drie kinderen en dan is het niet evident om met beide ouders actief te zijn in de topsportwereld: de ene als basketbalcoach en de andere, vanaf 2020, als proftennisster. Kims keuze was geen gemakkelijke, maar ze kreeg daarbij de volle steun van haar man.

"Het wordt dus een ongelooflijke uitdaging, maar het zou echt uniek zijn", sprak Brian Lynch in Het Nieuwsblad over de comeback van zijn echtgenote. "Op een gegeven moment heeft ze tennis volledig gelaten voor wat het is, dus is de berg die ze nu moet beklimmen erg hoog."

Lynch gaf naar eigen het extra zetje om Clijsters te motiveren en er vol voor te gaan. "Kim kwam terug van events en zei dat ze zich speelster voelde en nog geen legend. Daarop zei ik: 'Als je een comeback wilt maken dan moet het nu gebeuren'."

"Als je voelt dat je nog competitief kan zijn en je wil die uitdaging aangaan, doe het. Je leeft maar één keer. Zit nergens mee in, probeer het gewoon. Het kan de carrière die je gehad hebt onmogelijk schaden. Blijf hier niet zitten, laat die kostbare jaren voor je veertigste niet aan je neus voorbijgaan", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws