David Goffin heeft hoop niet opgegeven en zit nog met groot doel in zijn hoofd
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

David Goffin droomt van de Masters

David Goffin heeft hoop niet opgegeven en zit nog met groot doel in zijn hoofd

De nederlaag tegen Federer op de US Open was dan wel eerder ontnuchterend, het seizoen is nog lang niet voorbij voor David Goffin. In het algemeen is hij wel tevreden over zijn huidig niveau en dat laat hem toe te dromen van deelname aan de Masters.

Het was een goedgeluimde David Goffin die present tekende op een sponsorevent in Ukkel. Ondanks die droge cijfers in de laatste match blikt hij tevreden terug op de US Open. "Het was een goed toernooi en een mooie Amerikaanse tournee", zegt onze beste speler aan VTM Nieuws

Een sterk einde van het jaar staat hoog op de verlanglijst van Goffin. Ook in de laatste maanden van 2019 is de kalender goedgevuld. "Nu komt het seizoenseinde eraan, met nog verschillende mooie toernooien. Het wordt echt voluit gaan. Ik ga alles geven om zo goed mogelijk af te sluiten." 

Sinds kort speel ik opnieuw mijn beste tennis 

Er is immers nog dat ene grote doel. "Ik ga proberen om naar de Masters te gaan dit jaar. Ik sta elfde in de race. Sinds kort speel ik opnieuw mijn beste tennis, dat is het voornaamste. Ik heb ook geen blessures meer. Ik voel dat ik nog kan verbeteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws