Alison Van Uytvanck maakt zich op voor Belgisch onderonsje
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Van Uytvanck en Bonaventure treffen mekaar in Hiroshima

Alison Van Uytvanck maakt zich op voor Belgisch onderonsje
Foto: © photonews

De speelsters die de US Open al even geleden moesten verlaten, maken zich alweer op voor een volgend toernooi. Er blazen een aantal Belgische tennissters verzamelen in het Japanse Hiroshima. Daar staat onder meer een Belgisch onderonsje tussen Van Uytvanck en Bonaventure op het menu.

Beide landgenotes gaan het tegen mekaar opnemen in de eerste ronde van het enkelspel. Het wordt hun tweede onderlinge ontmoeting. Van Uytvanck trok aan het langste eind toen ze mekaar in mei troffen op het gravel van Rabat. Van Uytvanck is in Hiroshima overigens het derde reekshoofd.

FLIPKENS TEGEN WINNARES BONAVENTURE-VAN UYTVANCK?

Er zitten nog wel meer Belgische duels in de pijplijn. De winnares van de wedstrijd tussen Van Uytvanck en Bonaventure speelt in de achtste finales mogelijk tegen Kirsten Flipkens. Die moet dan op haar beurt wel de Russische Samsonova opzij zetten.

In het dubbelspel behoort een Belgische confrontatie in de kwartfinales tot de mogelijkheden. Bonavonture speelt aan de zijde van Minnen, Flipkens vormt een duo met Van Uytvanck. Beide duo's moeten dan wel eerst hun eerste wedstrijd winnen. Minnen komt uiteraard ook in actie in het enkelspel. Haar eerste tegenstandster is de Amerikaanse Christina McHale.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws