Tegen Nadal kan Millman niet stunten, Thiem en Tsitsipas verrassend naar huis en exit laureaat 2017
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Nadal laat zich niet verrassen tegen Millman, verrassende exits voor Thiem en Tsitsipas

Tegen Nadal kan Millman niet stunten, Thiem en Tsitsipas verrassend naar huis en exit laureaat 2017

Op dag twee van de US Open vielen er enkele verrassende resultaten te noteren. Dat was echter niet het geval bij de match tussen Rafael Nadal en John Millman. De Spanjaard zette ze Australiër in drie sets opzij.

John Millman (ATP-60) verbaasde vorig jaar vriend en vijand door Roger Federer te kloppen in de vierde ronde van de US Open. Een jaar later kon de Australiër niet stunten tegen Rafael Nadal (ATP-2). De eerste ronde werd het eindstation. De Spanjaard hield het bij een droge 6-3, 6-2 en 6-2.

Dan liet Dominic Thiem (ATP-4) zich wel verrassen. De Oostenrijker had niet alleen af te rekenen met een stugge Thomas Fabbiano (ATP-87), maar ook met een virus. Het werd 6-4, 3-6, 6-3 en 6-2 voor de Italiaan. Ook met Stafanos Tsitsipas is er een speler uit de top-10 gesneuveld. Hij legde het in vier sets af tegen Andrei Rublev (ATP-43).

Sloane Stephens

Bij de vrouwen moesten we al meteen afscheid nemen van de laureaat van 2017. Thuisspeelster Sloane Stephens (WTA-10) had een relatief eenvoudige loting, maar kwalificatiespeelster Anna Kalinskaya (WTA 127) trok aan het langste eind: 6-3 en 6-4.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws