Kirsten Flipkens haalt zwaar uit naar organisatie US Open: "Minst favoriete Grand Slam vanaf nu"

Flipkens niet te spreken over de prijsverdeling van de 'Fan Access Pass' op US Open

Kirsten Flipkens haalt zwaar uit naar organisatie US Open: "Minst favoriete Grand Slam vanaf nu"
Foto: © photonews

De US Open komt er binnenkort weer aan en ook Kirsten Flipkens zal haar opwachting maken op het laatste grandslamtoernooi van het jaar. Of dat met veel zin gaat zijn, is een paar ander mouwen. Flipkens fronst de wenkbrauwen bij een initiatief die de organisatie op touw zet.

Het is eigenlijk een tweet van Judy Murray, de moeder van Andy Murray, die het aan het licht brengt. De US Open zet  in op faninteractie. Fans kunnen zich registreren voor de 'fan access pass' en maken dan kans op de hoofdprijs: een ticket voor de halve finales van de mannen, een foto op de baan, toegang tot het restaurant en een bepaald bedrag om te spenderen aan US Open-merchandising.

Er is ook nog een tweede prijs: tickets voor de halve finales bij de vrouwen en een foto op de baan. Kortom, de halve finales bij de vrouwen zijn blijkbaar minder waard dan de halve finales bij de mannen. Kirsten Flipkens kan er niet bepaald mee lachen.

GELIJKHEID

"Serieus US Open? Wat met de gelijkheid tussen man en vrouw?" Haar eerste reactie spreekt al boekdelen en er volgt nog een tweede. "Dit is de grootste grap ooit. Een Grand Slam dat zoiets post." Waarop Flipper afsluit met enkele hashtags, waarmee ze onder andere laat weten dat de US Open vanaf nu haar minst favoriete Grand Slam is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws