Serena Williams verlaat de baan in tranen na blessure, Nadal haalt verwoestend uit in mannenfinale
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

Andreescu (na forfait Williams) en Nadal winnen Rogers Cup

Serena Williams verlaat de baan in tranen na blessure, Nadal haalt verwoestend uit in mannenfinale
Foto: © photonews

Een Serena Williams in tranen: we kennen het beeld uit de US Open-finale van 2018 en het was opnieuw het geval op de Rogers Cup, maar om hele andere redenen. Door een rugblessure hield ze het slechts een paar spelletjes vol in de finale. De winst was voor Andreescu. Nadal won bij de mannen.

De vrouwenfinale in Toronto duurde slechts vier spelletjes. Williams moest bij haar tweede opslagbeurt meteen haar service afstaan. Andreescu liep 3-1 uit en haar opponente had door dat het geen zin had om verder te spelen. Williams kampte met ernstige rugpijn en moest opgeven. 

De 23-voudige grandslamwinnares kon de tranen niet de baas blijven. In elk geval was de eindzege zo wel voor de 19-jarige tienersensatie Bianca Andreescu. Voor de Canadese is het de derde toernooizege uit haar carrière. Al deze titels behaalde ze dit jaar.

DOMINANTIE VAN NADAL IN HERENFINALE

De mannen speelden hun finale in Montreal. Ook die wedstrijd was snel afgelopen. Dat had alles te maken met de dominantie van Rafael Nadal. Daniil Medvedev kon hem amper iets in de weg leggen. De  Rus deed nog een beetje mee in de eerste set, maar de laatste zeven spelletjes gingen allemaal naar Nadal: 6-3 en 6-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws