Rafael Nadal en Serena Williams mogen dromen van volgende titel
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Nadal en Williams bereiken de eindstrijd in Montréal en Toronto

Rafael Nadal en Serena Williams mogen dromen van volgende titel
Foto: © photonews

Mogen twee grote namen aan het eind van de toernooien in Canada de trofee in de lucht steken? De kans zit er nog altijd in, want zowel Rafael Nadal in Montréal als Serena Williams in Toronto hebben de finale bereikt. Nadal hoefde daar zelfs niet voor te spelen.

Eerst moest nog aangeduid worden wie de tegenstander van Nadal ging worden in de halve finales. Monfils versloeg Bautista Agut na een thriller met 6-4, 3-6 en 7-6 (7/2). Alleen hield de Fransman een enkelblessure aan die partij over. Nadal kreeg zo zijn ticket voor de finale cadeau.

In de finale zal de Spanjaard het moeten opnemen tegen Daniil Medvedev. De Rus speelde een sterke eerste set tegen zijn landgenoot Karen Khachanov en hield nadien het hoofd koel. Medvedev plaatste zich voor de eindstrijd in Montréal met 6-1 en 7-6 (8/6).

SERENA WIST SLECHTE START UIT

In de Rogers Cup voor vrouwen haalde de Canadese tienersensatie Andreescu het met 6-4 en 7-6 (7/5) van Sofia Kenin. Met Serena Williams staat er toch ook een Amerikaanse in de finale, al had ze het niet onder de markt tegen de Tsjechische Bouzkova. Williams miste haar start compleet, maar nam bij 3-3 in de tweede set het commando over. Ze won alsnog met 1-6, 6-3 en 6-3.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws