Venus Williams kan geen vuist maken en al in openingsronde genadeloos naar huis gestuurd
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 5 reacties

Suarez Navarro zet Venus Williams in twee sets opzij in Toronto

Venus Williams kan geen vuist maken en al in openingsronde genadeloos naar huis gestuurd

Het is mooi dat Venus Williams op haar 39ste nog altijd voldoende plezier vindt in het tennis, maar haar glorieperiode ligt wel al een tijdje achter haar. Dat werd ook op het toernooi van Toronto nog maar eens bevestigd. Venus kon Carla Suarez Navarro niet al te veel in de weg leggen.

Het was één van de meest aantrekkelijk ogende affiches in de eerste ronde: Suarez Navarro, toch een topdertigspeelster, tegen Venus Williams, zevenvoudig grandslamwinnares. In de eerste set was er ook nog sprake van enige spanning. Williams was wel de speelster die het meeste onder druk stand en moest haar opslag inleveren in het zevende spelletje.

ENE BREAK NA DE ANDERE IN SET TWEE

In de felbevochten games die hierna volgden, hield Suarez Navarro stand. De Spaanse rijfde zo de eerste set binnen met 6-4. Nadien werd de kloof tussen beide speelsters enkel groter. Het regende breaks in het begin van de tweede set, maar na 2-2 liep Suarez Navarro simpel weg van haar tegenstandster. Eindstand: 6-4 en 6-2. Een roemloze exit dus voor Venus.

Bekijk hieronder enkele hoogtepunten uit de wedstrijd. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws