Djokovic klopt Bautista Agut na een intense halve finale
Redactie
| 1 reacties

Novak Djokovic zal de finale spelen tegen Federer of Nadal

Djokovic klopt Bautista Agut na een intense halve finale
Foto: © photonews

Novak Djokovic heeft zich als eerste geplaatst voor de finale van Wimbledon. De Serviër kende geen makkelijke middag tegen de Spanjaard Bautista Agut en had vier sets nodig.

Djokovic begon als grote favoriet aan zijn duel met Bautista Agut. De Spanjaard moest ook meteen zijn eerste opslagspelletje inleveren. Nole haalde een erg hoog niveau en won de eerste set meteen met 6-2.

In de tweede set veranderde het spelbeeld compleet. Agut begon meer winners te slaan en rondde enkele knappe rally's al winnend af. Bij een 1-1 stand ging Bautista Agut door de opslag van Djokovic en die voorsprong gaf hij niet meer af. Hij haalde set twee met 4-6 binnen.

Djokovic neemt over 

In de derde set krikte Djokovic zijn niveau weer wat op en we kregen een erg aangename set te zien. Uiteindelijk gaf Bautista Agut dan toch zijn opslag prijs en de Serviër haalde de set binnen met 6-3.

In de uiteindelijke slotset oogde Bautista Agut vermoeid en Djokovic ging in het derde spelletje opnieuw door de opslag van de Spanjaard. Nadien ging het plots snel en de nummer een van de wereld liep uit tot een 5-1 voorsprong. Djokovic won de slotset uiteindelijk met 6-2. 

Straks zullen Federer en Nadal in een heus titanenduel uitmaken wie het laatste ticket voor de finale kan bemachtigen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws