🎥 Andy Murray zorgt met weergaloos punt voor pure propaganda

🎥 Andy Murray zorgt met weergaloos punt voor pure propaganda
Foto: © photonews

Altijd heerlijk als tennissers echt wel reclame maken voor de sport. Dat is nog meer het geval als Andy Murray dat doet bij zijn rentrée op Wimbledon. Zijn twee eindzeges in het enkelspel genoten er veel aandacht, maar nu laat hij het publiek genieten van het dubbel.

Voorlopig komt Andy Murray enkel in actie in het dubbelspel en dat doet hij bij de mannen aan de zijde van Pierre-Hugues Herbert. Samen namen ze het op tegen Marius Copil en Ugo Humbert. Bij 4-6 en 3-1 zorgden deze vier heren voor een werkelijk fantastisch punt dat de toeschouwers deed kirren van de pret.

'FINISHING TOUCH' VAN MURRAY

Het was dus niet alleen de verdienste van Murray, al was hij wel diegene die het punt kon afmaken door een smash op Copil te mikken en zich dan uiteraard te excuseren. Maar voorts zat er zowat alles in: een bal tegen de netband, een paar uitstekende volleys, een lob, een bal tussen de benen, een afgeweerde smash... Kortom: toptennis!

Murray en Herbert wonnen overigens de wedstrijd met 4-6; 6-1, 6-4 en 6-0. In het dubbel gemengd zal Murray aan de zijde van Serena Williams spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws