Zieke en hoestende Steve Darcis legt na nederlaag akkefietje met umpire uit

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Zieke en hoestende Steve Darcis legt na nederlaag akkefietje met umpire uit
Foto: © photonews

De eerste ronde bleek een hapklare brok voor Steve Darcis, maar in zijn tweede wedstrijd moest 'Shark' ziek de strijd staken tegen Roberto Bautista Agut. Bovendien had Darcis het ook nog aan de stok met de umpire.

Steve Darcis (ATP 221) had de eerste twee sets al met 3-6 en 2-6 verloren, maar bij een 2-4 achterstand in zijn nadeel gooide hij de handdoek tegen Roberto Bautista Agut (ATP 22). Darcis was te ziek om zijn lijdenstocht verder te zetten. "Na twee games wilde ik al stoppen", verklaarde Darcis in HLN. "Ik amuseerde me niet, ik stopte niet met hoesten en het draaide in mijn hoofd."

"Jammer want je doet alles om hier mee te kunnen doen en als je dan niet 100 procent bent... Ik heb uiteindelijk opgegeven omdat ik ook niet wil neervallen voor een tennismatch."

Akkefietje met umpire

Darcis is al weken en zelfs maanden op de sukkel met een virus op zijn longen. Hij kreeg het zelfs nog aan de stok met de scheidsrechter. "Toen hij zei dat ik een boete ging krijgen omdat ik spuwde op de baan, vond ik dat de toernooidokter dan ook een boete moest krijgen. Dat is nu een week dat ik me laat behandelen en de vooruitgang is nul", zegt onze landgenoot. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws